Köpa reptil försäkring

Behöver jag försäkra min reptil?

Du behöver inte försäkra din reptil enligt lag. Men när du bestämmer om du behöver reptilförsäkring bör du tänka på följande:

Har du råd att betala veterinärer räkningar om din reptil blir sjuk? Har du råd att täcka juridiska räkningar om din reptil orsakar skada på en annan person? Har du råd att täcka juridiska räkningar om din reptil orsakar skador på en annan persons egendom? Detta kan låta konstigt, men det har förekommit fall där ägarna har stämts när deras husdjursormar har försvunnit under golvbrädorna av angränsande egenskaper och skador har uppstått vid återhämtning av husdjuret.

Vilken typ av vi köpte allt extra till våra reptiler via snorbilligt är tillgänglig?

Det finns olika typer av politik och du kommer att behöva shoppa runt för den bästa politiken för den typ av reptil som du äger. I allmänhet bör du kunna få skydd för några eller alla av följande:

veterinär avgift täcka för en olycka, sjukdom eller sjukdom, upp till ett visst belopp; dödsfall till följd av olycksfall, sjukdom eller sjukdom; stöld, brand och väder perils (vind, storm, blixtnedslag och översvämning); kapslingsklädsel, upp till en angiven mängd; ansvarsförsäkring, upp till ett visst belopp.

Hur mycket kostar reptil försäkring?

Politik varierar beroende på vilken typ av reptil, vilken typ av bostäder, där du bor, mängden reptiler du vill försäkra och tidigare medicinsk historia. Om du har mer än en reptil kan du göra besparingar genom att försäkra dem alla med samma företag. När du köper försäkring se till att du läser det finstilta och bara ta ut locket som du faktiskt behöver – inte övertalas att ta ut någon ytterligare skydd som inte är relevant för dina omständigheter. Skaffa citat från mer än ett företag så att du vet att du får det bästa erbjudandet. Prisjämförelse webbplatser gör att du kan göra detta.